Bilgi-Paylasim Forum'a Hosgeldiniz,
Tüm Bilgileri Görmek icin,ve daha fazla forumdan yararlanmak yada faydalanmak icin Kayit Olmaniz Gerekmektedir.
Sizin'de Paylasmak istediginiz Bilginiz Varsa Buyrun,Paylasin,Tesekkür Ederiz.
Bilgi-Paylasim
Bilgi-Paylasim Forum'a Hosgeldiniz,
Tüm Bilgileri Görmek icin,ve daha fazla forumdan yararlanmak yada faydalanmak icin Kayit Olmaniz Gerekmektedir.
Sizin'de Paylasmak istediginiz Bilginiz Varsa Buyrun,Paylasin,Tesekkür Ederiz.
Bilgi-Paylasim
Würden Sie gerne auf diese Nachricht reagieren? Erstellen Sie einen Account in wenigen Klicks oder loggen Sie sich ein, um fortzufahren.
Mesaj Sayısı : 587 Reputation : 31 Points : 32 Kayıt tarihi : 22.10.08
Thema: Yoktan var oldum seninle Di 9 Dez 2008 - 4:47
Senden önce yoktum Bin kişi bin kurşun attılar ölmedim Çünkü çoktan ölmüştüm Sevginin,aşkının acısını bilmezdim Çünkü hicbirini yaşamamıştım Yalnızlığın acısını hiç düşünmemiştim Çünkü başı,sonu olmayan hayellerdeydim Gözlerimi yollara dikmezdim Gelenimin olmayacağını bildiğim için Hicbir zaman aynı şeyi düşünmemiştim sonuna dek Çünkü hep benim olmayanları düşündüğüm için
Senden sonra var oldum Birkişinin bir kurşunuyla öldüm Çünkü yaşıyordum artık Sevginin.aşkın acısını öğrendim artık Çünkü sende yaşadım ve anladım Yalnızlığın acısını çekmeye başladım Sensiz olduğumdan bu yana Gözlerim hep yollarda artık Çünkü beklediğim vardı artık Her zaman aynı şeyi düşünüyorum artık Çünkü sen vardın artık düşüncemde Kurduğum herşeyde sen varsın artık
*SiTeM*
Mesaj Sayısı : 39 Reputation : 8 Points : 8 Kayıt tarihi : 08.11.08
Thema: Re: Yoktan var oldum seninle Di 9 Dez 2008 - 15:04