Bilgi-Paylasim Forum'a Hosgeldiniz,
Tüm Bilgileri Görmek icin,ve daha fazla forumdan yararlanmak yada faydalanmak icin Kayit Olmaniz Gerekmektedir.
Sizin'de Paylasmak istediginiz Bilginiz Varsa Buyrun,Paylasin,Tesekkür Ederiz.
Bilgi-Paylasim
Bilgi-Paylasim Forum'a Hosgeldiniz,
Tüm Bilgileri Görmek icin,ve daha fazla forumdan yararlanmak yada faydalanmak icin Kayit Olmaniz Gerekmektedir.
Sizin'de Paylasmak istediginiz Bilginiz Varsa Buyrun,Paylasin,Tesekkür Ederiz.
Bilgi-Paylasim
Würden Sie gerne auf diese Nachricht reagieren? Erstellen Sie einen Account in wenigen Klicks oder loggen Sie sich ein, um fortzufahren.
Mesaj Sayısı : 587 Reputation : 31 Points : 32 Kayıt tarihi : 22.10.08
Thema: Aglama Baba Di 9 Dez 2008 - 10:22
AĞLAMA BABA
Baş ucuma dikildiğinde ıslanmasın gözlerin, İçin acımasın ,burkulmasın yüreğin Yokum diye yanında olamıyorum diye İlk defa bugün ağlama Baba… İçindeki acım dinmez biliyorum Biliyorum bitmez hasretim, Kalbinde taşınması zor bir özlemim. Ama yinede Sen bu gün ağlama Baba….. Ben huzurluyum,mutluyum, Bu gün gülmen tek arzum Rahat olsun artık yüreğin Nolur bugün ağlama Baba….. Seni düşünmeden emanet ettiğim Beklide ruhumu taşıyan Sözlerinde beni bulacağın ‘Hani şu küçük evler Cüce evi ‘ diye lakap takan, Yeryüzünde biri var artık Gözleri tıpkı ben gıbı bakan Ama nolur bügün ağlama Baba…… Tutmasada benim yerimi Dindiremesede içindeki hasretimi Hissediyorum O ben gibi sevecek seni Sımsıcak ısıtacak tertemiz sevgisi yüreğini Ama nolur bugün ağlama Baba……. Biliyormusun; yeni bir arkadaşım oldu dün İsmi Rüya Yeni geldi ama oda çok mutlu burada Canını acıtan iyneler ,derdini anlamayan beyaz önlüklüler, Yok diye, Benim şimdi gitmem lazım , arkadaşımla Uçurtma uçuracağız uzun uzun çayırlarda Gökyüzünün o sonsuz boşluğunda, Hadi gel bugün ağlama Baba…….. Sen benim EMANETİMSİN O GÖK GÖZLÜ KIZA….. _________________