Bilgi-Paylasim Forum'a Hosgeldiniz,
Tüm Bilgileri Görmek icin,ve daha fazla forumdan yararlanmak yada faydalanmak icin Kayit Olmaniz Gerekmektedir.
Sizin'de Paylasmak istediginiz Bilginiz Varsa Buyrun,Paylasin,Tesekkür Ederiz.
Bilgi-Paylasim
Bilgi-Paylasim Forum'a Hosgeldiniz,
Tüm Bilgileri Görmek icin,ve daha fazla forumdan yararlanmak yada faydalanmak icin Kayit Olmaniz Gerekmektedir.
Sizin'de Paylasmak istediginiz Bilginiz Varsa Buyrun,Paylasin,Tesekkür Ederiz.
Bilgi-Paylasim
Würden Sie gerne auf diese Nachricht reagieren? Erstellen Sie einen Account in wenigen Klicks oder loggen Sie sich ein, um fortzufahren.
Mesaj Sayısı : 587 Reputation : 31 Points : 32 Kayıt tarihi : 22.10.08
Thema: Bayan söförlerin Kamyon Yazilari. Do 18 Dez 2008 - 9:03
* Yolların ustasıyım, röflenin hastasıyım. * Gaz fren şanzuman, manikürsüz halim duman. * Sen batan güneş, ben yollarda kremşanti. * Miras değil sevgilim hediye etti güzelim. * Bir sana hastayım, diyete girdim yastayım. * kulağıma takarım küpe, geçemez beni hiç bir züppe. * Torpidonda aseton yoksa güzelim, mühim değil ben mazotla da silerim. * Nazar etme ne olur evlen senin de olur. * Rujum biter yollar bitmez. * Makyaj çantam yanımda, içindekileri dizerim. Sakın beni geçmeyin hepinizi çizerim. * Bir makyaj yapmaya doyamadım, bir de sana. * Saçlarımı savururum, güneş gibi kavururum. Beni sollarsan eğer, arabanı uçururum.
*Ben bir delikanlıyı sevdim mi gözüm gibi bakar, ilah gibi taparim; ama ki bir yanlisini görmeyeyim bir bidon benzin döker çatir çatir yakarim.