Bilgi-Paylasim Forum'a Hosgeldiniz,
Tüm Bilgileri Görmek icin,ve daha fazla forumdan yararlanmak yada faydalanmak icin Kayit Olmaniz Gerekmektedir.
Sizin'de Paylasmak istediginiz Bilginiz Varsa Buyrun,Paylasin,Tesekkür Ederiz.
Bilgi-Paylasim
Bilgi-Paylasim Forum'a Hosgeldiniz,
Tüm Bilgileri Görmek icin,ve daha fazla forumdan yararlanmak yada faydalanmak icin Kayit Olmaniz Gerekmektedir.
Sizin'de Paylasmak istediginiz Bilginiz Varsa Buyrun,Paylasin,Tesekkür Ederiz.
Bilgi-Paylasim
Würden Sie gerne auf diese Nachricht reagieren? Erstellen Sie einen Account in wenigen Klicks oder loggen Sie sich ein, um fortzufahren.
Mesaj Sayısı : 819 Reputation : 14 Points : 144 Kayıt tarihi : 21.10.08
Thema: Ne Az Ne De Cok Fr 19 Dez 2008 - 9:22
NE AZ NEDE ÇOK Ne az Ne de çoktu beklentilerim.
Denizin kıyısında serinlerken yüreğim. Ay' a düşkün mavi tadında gecelerin Kurtuluş mevsiminde söylenirdi Aşk' a dair kırmızı renkleri sobelemelerim.
Önce Terkedişlerde belirirdi Yakan toplardaki ayrılık hecelerim. Can yakan tatlı bir hazdı Dönme dolaplarda baş döndüren güzelliklerin
Bir ara İstop oyunlarında hep aynı ismi bağırmaktanmı nedir Gözlerimi kör eden, alfabedeki sesli sessiz harflerin Her satırımda belirmesiydi belkide tutkulu gözlerin bıraktığı nefsimdeki isteklerim. Ben seni çağırırdım ellerimdeki neşe havada Nedense başkasına umut olur düşerdi Karşılıklısız bir muamma.
Sonra Körebe' de hep ebe oluşum, Ve her defasında aydınlığı kaybedişim Gecelere alınkan davranışlarım bu yüzdendi belkide.. Kulvarı farklı ! farklı kulvarlardaki sevişmelerim.
Uçurtma bayramlarındaki buluşmalardı Uçup giden buluşlar. Uç uç böceğini andıran Havada kalan sözlü yakarışlar İçin koşuşturulurdu umut dünyasında kalan Son vaatmış gibi. Uçurtmayı vursalar bir türlü Vurmasalar bir türlü olurdu Renkarenk neşelerin buluşması Ve aynı anda kaybolması.
En güzeli belkide evcilikdi Rolleri kendin seç İstediğin kadar mızıkçılık yap, Beğenmedin herşeyi değiştir. Ta ki bitimdeki "Son" yazısına kadar...
Zamana uygun her oyunda oynadım oysa ben bu oyunları Ne zamana uydu bana.. Ne zaman uydu oyuna.. Nede oyunun zamanıydı...
Bu yüzden Ne az Ne de çoktu beklentilerim. Az' a kınaat ettim çoğunda beraat. Beklediğim kadarıyla...
dj_figen
Mesaj Sayısı : 587 Reputation : 31 Points : 32 Kayıt tarihi : 22.10.08
Thema: Re: Ne Az Ne De Cok Fr 19 Dez 2008 - 14:11
Emegine saglik ortimm cok güzelmiss
asya75
Mesaj Sayısı : 92 Reputation : 17 Points : 18 Kayıt tarihi : 10.11.08
Thema: Re: Ne Az Ne De Cok So 21 Dez 2008 - 3:40
Emegine saglik paylasimin icin tskler efem
*SiTeM*
Mesaj Sayısı : 39 Reputation : 8 Points : 8 Kayıt tarihi : 08.11.08