Bilgi-Paylasim Forum'a Hosgeldiniz,
Tüm Bilgileri Görmek icin,ve daha fazla forumdan yararlanmak yada faydalanmak icin Kayit Olmaniz Gerekmektedir.
Sizin'de Paylasmak istediginiz Bilginiz Varsa Buyrun,Paylasin,Tesekkür Ederiz.
Bilgi-Paylasim
Bilgi-Paylasim Forum'a Hosgeldiniz,
Tüm Bilgileri Görmek icin,ve daha fazla forumdan yararlanmak yada faydalanmak icin Kayit Olmaniz Gerekmektedir.
Sizin'de Paylasmak istediginiz Bilginiz Varsa Buyrun,Paylasin,Tesekkür Ederiz.
Bilgi-Paylasim
Würden Sie gerne auf diese Nachricht reagieren? Erstellen Sie einen Account in wenigen Klicks oder loggen Sie sich ein, um fortzufahren.
Mesaj Sayısı : 819 Reputation : 14 Points : 144 Kayıt tarihi : 21.10.08
Thema: Gelecegimmm Sa 3 Jan 2009 - 19:12
sana bir siir yaziyorum, hemen su an karsinda, ister inan ister inanma ama kelimelerin hepsi sandikda,
hepsi sana gelmek icin sabirsizlikla bekliyor, ayni benim sana gelecegim o saatleri bekledigim gibi. gelecegim gelirken sana bir bagul sevgi getirecegm...
sana olan hasretimi,özlemimi sana olan bagliligimi, yanan yüregimi, seni seven su kalbimi avuclarna birakacagim...
yanimda gelirken, bir de kirmizi gül getirecegim birak solsun,ama odanda olsun hep yaninda dursun. benim cektigim özlemi hasreti o cekmesin, sensizligin ortasinda,yanmasin kül olmasin bitmesin solmasin.
gelecegim ellerini tutacagim, ellerini tutarak,gözlerine bakarak, seni seviyorumm diyecegimm, belki kendimi yeterince, ifade edemeyecegim,ama seni seviyorumm, canimm, birtanemmm, sevdigimmmm, yasama sebebimm, kadinimmmmmmmm, bir ömür boyu´da sevecegimmmm
Zuletzt von Admin am Sa 3 Jan 2009 - 19:21 bearbeitet; insgesamt 1-mal bearbeitet
*SiTeM*
Mesaj Sayısı : 39 Reputation : 8 Points : 8 Kayıt tarihi : 08.11.08