Bilgi-Paylasim Forum'a Hosgeldiniz,
Tüm Bilgileri Görmek icin,ve daha fazla forumdan yararlanmak yada faydalanmak icin Kayit Olmaniz Gerekmektedir.
Sizin'de Paylasmak istediginiz Bilginiz Varsa Buyrun,Paylasin,Tesekkür Ederiz.
Bilgi-Paylasim
Bilgi-Paylasim Forum'a Hosgeldiniz,
Tüm Bilgileri Görmek icin,ve daha fazla forumdan yararlanmak yada faydalanmak icin Kayit Olmaniz Gerekmektedir.
Sizin'de Paylasmak istediginiz Bilginiz Varsa Buyrun,Paylasin,Tesekkür Ederiz.
Bilgi-Paylasim
Würden Sie gerne auf diese Nachricht reagieren? Erstellen Sie einen Account in wenigen Klicks oder loggen Sie sich ein, um fortzufahren.
Mesaj Sayısı : 819 Reputation : 14 Points : 144 Kayıt tarihi : 21.10.08
Thema: Gel Desem Gelirmisin So 25 Jan 2009 - 15:06
Sana yazıyorum şiir yüreklim... Az yeşil az mavi az kara gözlerine Ellerimden yukarı doğru inen acılarımı Var gücümle uzağa fırlatıp yazıyorum Kalbimden..Masum kalbine...
Karanlık sokaklarda kaybetmiştim seslerimi Çıkmazlardan ötede aradım çaresiz kendimi Sustum..Sustum ve nefesimi yudumladım Güneşin ısıtan yalancı yüzü altında Yalnızlığa kilitledim bedenimi Bir sokak lambasının kaldırımı üstündeki Kırık,dökük ve ürpertici soğuk taşında.. Çizmek istedim bir mumun Ürkek yanışı gibi dalgalanan hayatımı Kurmak istedim yeniden Ayaklarımın çarparak bozduğu sahte oyuncakları Ama yapamadım...Kimsesizdim...
Bir ay ışığı çarptı Dengesiz bir gecenin koynunda suratıma.. Gerçekti sahteleri sirkelemiş silmiş.. Gözlerimin en iç noktasına kadar dokunuşları vardı.. Üşümedi ellerim ruhum üşümedi Çekti aldı beni bir tüy kadar hafifti.. Nefes oldu soğuk bir günde dudaklarımdan süzüldü.. Can oldu günlerime dakikalarıma an oldu.. Bende teslim ettim ebediyete kadar benliğimi O oldu sahibi sadece O oldu.. Ve O SENSİN SEVGİLİM... Beni bana bağlayan yüreğinle sonsuza kadar SENSİN...