Bilgi-Paylasim Forum'a Hosgeldiniz,
Tüm Bilgileri Görmek icin,ve daha fazla forumdan yararlanmak yada faydalanmak icin Kayit Olmaniz Gerekmektedir.
Sizin'de Paylasmak istediginiz Bilginiz Varsa Buyrun,Paylasin,Tesekkür Ederiz.
Bilgi-Paylasim
Bilgi-Paylasim Forum'a Hosgeldiniz,
Tüm Bilgileri Görmek icin,ve daha fazla forumdan yararlanmak yada faydalanmak icin Kayit Olmaniz Gerekmektedir.
Sizin'de Paylasmak istediginiz Bilginiz Varsa Buyrun,Paylasin,Tesekkür Ederiz.
Bilgi-Paylasim
Würden Sie gerne auf diese Nachricht reagieren? Erstellen Sie einen Account in wenigen Klicks oder loggen Sie sich ein, um fortzufahren.
Mesaj Sayısı : 819 Reputation : 14 Points : 144 Kayıt tarihi : 21.10.08
Thema: ---Gitme--- So 9 Nov 2008 - 3:27
Gitme
Bak günler ne çabuk geçiyor Benden gideceğin o anı Çaresizce düşüne durdum Gitme diyecek tek bir kelimem yokken Gecelerde kaldı umutlarım ,sevinçlerim Şimdi takvimlere bakar oldum Uzaklara takılıp ağladım bu gece Sensizliğin acısıyla.. Nedendir? Gitme demek istiyorum Sensiz olan bütün anıları yok edip Sana sımsıkı sarılıp gitme demek Biliyorum mecbursun.... Sana her seslendiğimde, Boşluğa çarpıp geri dönüyor haykırışlarım Senden arda kalan mahzun bir yüz.... Bak gözyaşlarım dökülüyor kalbinee Resimlerin bile ıslanır oldu bu gece Uzatıyorum elimi, Boş kalıyor, üşüyor ellerim. Bana sormasınlar isterdim seni, Kimseler bilmemeliydi. Gözlerin, ellerin, yüreğin... Bir başkaydı benim için Elinin tersiyle silerdin ya gözyaşlarımı, Gözlerindeki yangını görürdüm. Her hayalim sende düğümlenirdi. Boğazımdaki düğümdün sen. Hiç bitmeyen özlemim hiç bitmeyen sevdamdın... Kalbinin uçurumuna düşürdün beni. Senden arda kalan, Mahzun yalnızlığım var şimdi. Bi kere de olsa gel deemiştim ya sana... Şimdi diyemiyorum yürek acım. Işığım oldun demiştim ya... Yinede gittin ya... Ben, yorgun bedenim, mahzun yalnızlığım... Artık anlamsız bir cümle var dilimde. İçimden gitme... Tutuyorum kendimi inan Sen, sen gitme benden... Ben seni bıraktığın yerde bekliyceğim Seni sevmek ölüm bilee olsaa yinee bekleyeceğim....
*_Vuslatt_*
Mesaj Sayısı : 18 Reputation : 4 Points : 6 Kayıt tarihi : 08.11.08
Thema: Re: ---Gitme--- So 9 Nov 2008 - 11:25
çok güzel yaaaaaaaaaa
dj_figen
Mesaj Sayısı : 587 Reputation : 31 Points : 32 Kayıt tarihi : 22.10.08