Bilgi-Paylasim Forum'a Hosgeldiniz,
Tüm Bilgileri Görmek icin,ve daha fazla forumdan yararlanmak yada faydalanmak icin Kayit Olmaniz Gerekmektedir.
Sizin'de Paylasmak istediginiz Bilginiz Varsa Buyrun,Paylasin,Tesekkür Ederiz.
Bilgi-Paylasim
Bilgi-Paylasim Forum'a Hosgeldiniz,
Tüm Bilgileri Görmek icin,ve daha fazla forumdan yararlanmak yada faydalanmak icin Kayit Olmaniz Gerekmektedir.
Sizin'de Paylasmak istediginiz Bilginiz Varsa Buyrun,Paylasin,Tesekkür Ederiz.
Bilgi-Paylasim
Würden Sie gerne auf diese Nachricht reagieren? Erstellen Sie einen Account in wenigen Klicks oder loggen Sie sich ein, um fortzufahren.
Mesaj Sayısı : 819 Reputation : 14 Points : 144 Kayıt tarihi : 21.10.08
Thema: Ya Sen Gel Artık Ya da Ben Geleyim Mo 29 Dez 2008 - 19:25
Ya Sen Gel Artık Ya da Ben Geleyim
I
Sana bir merhaba kadar yakın olsaydım Ellerinde ki çizgilere bir çizgi atsaydım Azrail tanır beni sevdamı anlatsaydım Ölüm ensemizde ama Son kez o gül yüzüne baksaydım
Hey benim sevdasıyla mecnun olduğum! Alaşağı bütün duygular, Hasretinse içimde bir kor durmadan yanar Şimdi ellerinin arasına alma başını Yolma o dalgalı saçlarını boşuna Özlemimsin en az ölüm kadar Ve ben gelirsem bebeğim birgün Kıyamet kopar
Hasretin öyle büyük bir tufanki Nuhu utandırır görseydi Mecnun Aşk'ı yaşamadığı için düşerdi çöllere Kerem ateşin yakışını, Ferhat dağların yüceliğini anlardı Görebilseydi sana olan özlemimi
Yanıyor şimdi içimde birşeyler Haykırsam duyarsın belki Bu akşam kendimden de öteyim Kendimden de yalnızım bu akşam Daha sigaraya elimi sürmedim nedense Dudaklarım yeterince ihanet etti zaten dudaklarına Gözlerinden dökülen her damla yaşa kurban benim ömrüm Bir hoyrat sevda yaşıyor şu benim deli ömrüm Bak tek bir kelime çıkmıyor şimdi
Dakikalardır sana yazmak için bekliyorum süresini unuttum Zaman mı ''kalleş nikof'' tutuyor üzerimize? Yoksa kalleşlik mi nikotin kokuyor hücrelerimde? Faili meçhulüyüm bu sevdanın Vuranı biliyorum Söylemekten korktuğum Çığlığımsa yedi düvelden duyuluyor Deccala inat korkusuz yaşıyorum sevdanı Allahım şahit, kör olsun gözlerim yalanım varsa Bir nebze korkum varsa seninle olmaktan Ey benim gözlerine ömrümü feda ettiğim! Ey saçlarında bir ömrün bütün şifrelerini gizlediğim! Yok, yok dediğin gib bu böyle olmayacak, Ya sen gel yanıma yada ben geleyim Islak taş kaldırımlarda bıraktığın silüetine bakayım Haydarpaşadan kalkar bu tren Yolcusu benim belki biletsiz bir kaçak Yada Horasanda vagonlara sızmış bir deli Sen neredesin bilmiyorum? Ne yapıyorsun bi haberim şimdi? Ben belki balıklı göldeyim Belki Ağrı Dağı eteklerinde ağıtlar yakıyorum sevdana
Ya sen tez zamanda gel yada ben geleyim artık olmayacak böyle Bak ağlamaklı gözlerimde, gene sen varsın Bir sen göreceksin yüreğimde Sana feryat eden ''bir garip adam'ı'' Gözlerim kan çanağı, gözlerim dermansız dert küpü Kurudu bak göz pınarlarım Kaynağı kesildi artık Gel bir kezde sevinçten ağlat beni Yok, yok ben artık teybeter bir sevda yaşıyorum nafile Ne yapsanda boşa, ızdırabın büyük, kurban olduğum Ben artık öğleden sonraları bir çay sohbeti istiyorum İki şekerli ince belli bardakta Ellerin saçlarımın arsında Gözlerin gözlerimin merkezinde İki şekerli, demli, senin kadar güzel bir çay Sahil yolunda denize karşı martıların arasında Biraz yağmurlu bir sonbahar öğleden sonrası
Ben sevdanı namusum bildim kurban olduğum, Bu, artık senin yaşadığın son demleri zamanın, bensiz Boğazımda bir ilmek var benim, sensiz bir başıma nefesssiz Hoyrat sevdanın arşa vursada yaşanmışlıkları Ben daha doyamadım senin yüce sevdana Al beni tut ellerimden titriyor her yanım Ağlamaksa gözlerimde yaş bile bırakmadım Ölmekse tek bir yaşam belirtim kalmadı artık, Sevdim seni delicesine Ölürcesine, bir ömür adadım bir bakışına feda ettim ömrümü Volkan patlıyor içerimde Bir depreminden arta kalan enkazınım Haydi olmuyor bak Ya sen gel artık yada ben geleyim
Ya tut ellerimden sımsıkı yada Sana adanmış bir ömrün Sana verilmiş bir sevdanın Bir bakışınla Bir gülüşünle Sahibi ol artık Ya sen gel yada ben geleyim Böyle uzak olmuyor artık
II
Kaç gecedir aynı oluyor Bir başka çöküyor üzerime yokluğun Sigaranın biri sönmeden diğeri yanıyor Küle dönüyor beş dakika önce yaktığım sigara Ben Kerem oldum hasretinde Yangın oldum gülüm Yangının ta kendisiyim ateş neylesin
Bir yol var hergün gittiğin Sana on dakika Bana onlarca saat uzak Yok, yok böyle olmayacak Artık en iyisi bir an önce; O deniz dalgası saçlarından öpmek, Yada her gece yokluğunu her gece srmaktan vazgeçmek gerek Böyle olmayacak ya sen gel yada ben geleyim
Mehmet Avcı
asya75
Mesaj Sayısı : 92 Reputation : 17 Points : 18 Kayıt tarihi : 10.11.08
Thema: Re: Ya Sen Gel Artık Ya da Ben Geleyim Di 30 Dez 2008 - 4:26
Paylasimin icin tskler gercekten güzel yazilmis; emegine saglik